16 de març de 2022

Recordatori inici periode de sol·licitud “Kit Digital”

L’entitat RED.es del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha llançat en els darrers mesos el programa Kit Digital que té per objectiu ajudar les petites empreses i els professionals autònoms de qualsevol tipus de negoci a què es transformin digitalment adquirint una solució tecnològica en qualsevol dels següents 10 àmbits:

  • Les empreses i autònoms beneficiaris podran disposar d’un bo digital per accedir a les solucions de digitalització.
  • Les empreses i autònoms beneficiaris del bo digital, el qual es concedirà sota l’únic criteri de l’ordre de presentació de sol·licituds, podran gastar-lo en una o més solucions tecnològiques fins a assolir l’import del bo que els correspongui. Per fer-ho, caldrà que formalitzi acords de prestació amb els agents digitalitzadors adherits al programa, és a dir, amb empreses proveïdores de les diferents solucions tecnològiques que hagin sol·licitat formar part del marketplace del Kit Digital.
  • Com a requisit per accedir al programa cal només registrar-se a la plataforma [enllaç] i completar un senzill test de 13 preguntes per avaluar el nivell de maduresa digital de l’empresa. Posteriorment, i un cop s’obri una convocatòria, caldrà omplir un formulari per sol·licitar el bo digital sense que calgui presentar cap paper addicional.
  • El programa Kit Digital, que es finança amb fons Next Generation EU, té un pressupost global de 3.067M€ i preveu beneficiar prop d’un milió d’empreses i autònoms en el conjunt d’Espanya per mitjà de diferents convocatòries per segments d’empreses que s’aniran publicant al llarg dels propers mesos.
  • En aquest sentit, avuí 15 de març de 2022 a les 11:00 s’obre el període de sol·licituds de bo digital per a empreses de 10 a 49 treballadors, període que es perllongarà fins el dia 15 de setembre a les 11:00 o fins que s’esgoti el pressupost d’aquesta convocatòria que és de 500M€.

Trobareu tota la informació sobre aquest programa en aquest enllaç i en la següent presentació.

Per què m’hauria d’associar?