15 de febrer de 2022

L’AEP organitza més jornades per empresaris aquest 2022

L’Associació d’empreses de Pallejà, vol donar resposta a les inquietuds i dubtes sobre aquells aspectes presents en el dia a dia de les empreses de la localitat.

En total hi ha quatre jornades previstes per aquest any:

MARÇ:

L’eficiència energètica: pot definir-se com l’optimització del consum energètic per a aconseguir uns nivells determinats de confort i de servei, per exemple, ajustant el consum d’electricitat a les necessitats reals dels usuaris o implementant mecanismes per a estalviar energia evitant pèrdues.

JUNY:

LOPD: llei que protegeix les dades personals de les persones, i és un dret fonamental que afecta a totes les persones oferint-li total control sobre les seves dades personals. És un dret tan important que les lleis protegeixen això de cara a les empreses, que estan obligats a protegir les dades personals dels clients, empleats, proveïdors, associats o qualsevol part en el desenvolupament de la seva activitat.

SETEMBRE:

Prevenció de riscos laborals: constitueix la línia d’acció en un medi ocupacional adequat i amb condicions justes, on els treballadors puguin desenvolupar una activitat amb dignitat i on sigui possible la seva participació per a la millora de les condicions de seguretat i salut.​

DESEMBRE:

Sensibilització de reducció de plàstics: La Unió Europea va establir com a objectiu reduir l’ús de plàstic fent que tots els envasos del mercat comunitari fossin reciclables l’any 2030. Així mateix, incloïa la reducció de microplàstics i eliminar completament els plàstics d’un sol ús. “Si no canviem la manera en què produïm i utilitzem els plàstics, en 2050 hi haurà més plàstic que peixos en la mar”.

Per què m’hauria d’associar?