Empresa especialitzada en transport nacional i internacional per carretera i en serveis d’emmagatzematge logístic (estocs i distribució).

Dezero està formada per un equip qualificat amb més de 20 anys d’experiència. Les nostres instal·lacions ubicades a Pallejà (Barcelona), estan dotades amb els mitjans necessaris per trobar sempre la millor solució per les exigències i les necessitats del mercat.

Pel que fa al transport per carretera oferim serveis en l’àmbit nacional i internacional. En tots dos casos, gestionarem les seves expedicions tant si són càrregues completes (FTL) o bé Grupatge (LTL). A nivell internacional, gestionem les seves exportacions i importacions a tot l’àmbit europeu, incloent-hi països de l’Est. Realitzar sortides diàries als principals punts de la geografia europea.

Dezero, des dels nostres magatzems, a més del STOKAGE, podem gestionar i responsabilitzar-nos de la posterior distribució local, nacional i internacional. La nostra voluntat és adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client a l’àmbit del transport i la logística. Per aquest motiu, oferim un contacte directe amb els nostres professionals, ja que el nostre compromís és satisfer la confiança que els clients dipositin a la nostra empresa.

Altres empreses associades

Per què m’hauria d’associar?