16 de juliol de 2021

Jornada sobre mesures de seguretat als Polígons Industrials de Pallejà

Jornada Seguretat

L’Associació d’Empresaris de Pallejà (AEP) amb el suport de l’Ajuntament de Pallejà va convocar una jornada de seguretat per a les empreses dels polígons de la localitat. Aquesta jornada va ser dirigida pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local, a la sala d’actes del Castell de Pallejà. L’objectiu principal era el d’informar en matèria de seguretat a empresaris i empresàries i així minimitzar els efectes de la delinqüència al polígon.
Els Mossos d’Esquadra van presentar els sistemes d’intrusió més comuns, com s’inutilitzen els sistemes de detecció i quins són els sistemes de forçament més habituals. D’aquesta manera es va entendre com actua la delinqüència i com els dispositius policials treballen davant d’aquests actes.
Les empreses van poder realitzar una autoavaluació de les mesures de seguretat que tenien implementades i, gràcies als consells de seguretat de les autoritats, trobar punts de millora i possibles accions per augmentar la seguretat tant en l’àmbit individual com col·lectivament.
Durant el torn de preguntes final, es va debatre sobre com actuar davant les problemàtiques comunes que sorgeixen als polígons i es va establir un canal de comunicació on Mossos d’Esquadra, Policia Local, Ajuntament de Pallejà i l’AEP podran compartir informació per tal de mantenir l’ordre als polígons de la localitat.

Per què m’hauria d’associar?