Som experts en la gestió de l’aigua. Planifiquem, fabriquem i subministrem productes i solucions destinades a millorar i protegir els sistemes d’abastament d’aigua, reg, construccions, mineria i protecció contra incendis.

Ens distingeixen els nostres excepcionals productes recolzats per un dedicat equip professional. L’abast global amb sòlida presència local i una relació a llarg termini.

Els nostres equips d’experts en R & D planifiquen i desenvolupen en l’empresa tots els productes de BERMAD, que es fabriquen a les seves instal·lacions certificades per les normes ISO 9001 en estricte compliment de totes les normatives i aprovacions internacionals. Mitjançant la integració de tecnologies exclusives i patentades, que aprofiten els avantatges d’avançats materials metàl·lics compostos, els productes de primera qualitat de BERMAD es perfeccionen constantment al llarg d’anys d’experiència en el terreny. Com a resultat, les avançades vàlvules de control de BERMAD es troben en instal·lacions crítiques de subministrament d’aigua i d’altres fluids, oferint solucions comprovades per a una àmplia gamma d’aplicacions. Avui dia, la companyia ofereix l’assortiment més complet en el mercat de vàlvules de control per a múltiples finalitats i dissenyades a la mida de la tasca específica.

Altres empreses associades

Per què m’hauria d’associar?