Associats

 • Oferim solucions gràfiques en tot tipus de formats i suports amb la experiència de més de 30 anys, ajudem a les empreses i els professionals a aconseguir la màxima visibilitat dels seus productes i serveis a través de solucions completes en serveis gràfics: creativitat, disseny, producció i implementació.

 • Som especialistes en automatització industrial que subministrem a clients de tot el món, principalment del sector de l'automoció.

 • Empresa especialitzada en transport nacional i internacional per carretera i en serveis d'emmagatzematge logístic (estocs i distribució).

 • Som la filial espanyola del grup Cémoi Chocolatier amb seu a Perpignan (França), i ens encarreguem de la distribució de productes de xocolata i derivats del cacau a tota Espanya sota l’ensenya de la Marca de Distribució, amb clients tan importants com: Mercadona, Carrefour, Dia, Alcampo i Eroski.

 • Som experts en la gestió de l'aigua. Planifiquem, fabriquem i subministrem productes i solucions destinades a millorar i protegir els sistemes d'abastament d'aigua, reg, construccions, mineria i protecció contra incendis.

 • Som una empresa familiar dedicada al transport i la logística integral. El nostre objectiu principal és oferir serveis de qualitat i la satisfacció dels nostres clients. Ens avalen 65 anys d'experiència i professionalitat al sector del transport i distribució de material mèdic sanitari. Som l'operador de transport nacional i internacional de les millors marques d'ortopèdia, equips i instrumental quirúrgic.

 • Som una empresa patrimonial familiar que gestionem el dia a dia dels nostres actius industrials, oficines i locals comercials, ubicats principalment al Baix Llobregat i Àrea Metropolitana de Barcelona.

 • Som distribuïdors de materials per a instal·lacions d’aigua, climatització, electricitat i renovables. Amb un equip humà altament motivat, autoexigent i compromès, donem solucions d’avantguarda i oferim un servei eficient i de col·laboració pels instal·ladors professionals.

 • Som una empresa familiar dedicada durant generacions al triatge i aprofitament dels residus, amb la ferma voluntat de donar als nostres clients i col·laboradors una eficient gestió integral i un sincer assessorament en material ambiental.

 • Ciments Molins Industrial és l'empresa que gestiona l'única fàbrica de ciment del grup industrial Molins a Espanya. La nostra activitat se centra en la fabricació i comercialització de ciments, tant de Aluminat de Calci com del tipus Pòrtland.

 • Linde Material Handling Ibèrica és la filial de Linde Material Handling GmbH per a Espanya i Portugal. Entre les seves línies de negoci destaquen la comercialització de vehicles nous, vehicles robotitzats, serveis postvenda, lloguer a curt i llarg termini, vehicles recondicionats, gestió de flotes i solucions intralogísticas integrals.

 • Som un laboratori de complements alimentaris i plantes medicinals, fundat l'any 1984 a Barcelona. A Plameca apostem pel teu benestar natural.

Per què m’hauria d’associar?