9 de novembre de 2021

Primer Networking organitzat per l’Ajuntament de Pallejà amb el suport de l’AEP

Una jornada on trobar sinergies i oportunitats amb les empreses del nostre entorn

L’edifici del castell va acollir el passat dimecres 3 de novembre, la primera jornada de Networking “Cooperació d’alt impacte amb empreses del meu entorn”.

El regidor de medi ambient, comerç i empresa Jordi Carbonell va presentar aquesta jornada donant importància al coneixement entre les empreses que comparteixen els polígons de la localitat. El secretari de l’AEP, i gerent de l’empresa Cantalou, Martí Lahoz va explicar la voluntat de l’associació de créixer i sumar esforços, a més d’anomenar el projectes en què l’associació treballa.

La sessió va comptar amb l’assessorament de la Mireia Nuñez, experta d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, qui va parlar de com generar negoci a través de la col·laboració entre empreses, de la generació d’idees i va proposar diverses dinàmiques grupals on empresaris es van poder conèixer i compartir tant objectius com inquietuds.

Paral·lelament i des de la regidoria de medi ambient de l’Ajuntament també es va donar informació sobre les comunitats energètiques, un tema d’actualitat amb els costos de la llum i que cada vegada més empreses valoren.

El resultat de la sessió i de les dinàmiques que es varen dur a terme va generar un espai de confiança on a més de plantejar col·laboracions els empresaris parlaven i donaven consells des de l’experiència a altres companys. Sens dubte una jornada enriquidora per a totes les parts.

Per què m’hauria d’associar?