13 d'octubre de 2021

L’Associació d’Empresaris de Pallejà (AEP) presenta projectes i plans de millora al teixit empresarial local

El dia 16 de juny, la sala d’actes del Castell de Pallejà va acollir l’acte de presentació de l’AEP. Empreses de la localitat van assistir a l’acte on els representants de l’entitat, van exposar projectes i plans de millora que l’associació vol desenvolupar.
L’acte va comptar amb l’assistència d’empresaris i empresàries dels polígons Les Falulles, Matas i Camps d’en Ricard. Polígons en els que l’associació centra el seu àmbit d’actuació.
El president de l’AEP, Manel Ibáñez, va presentar aquest gran projecte i va parlar de la voluntat que té l’associació per contribuir, col·laborar i fer d’interlocutors amb les diferents administracions públiques. Membres de la junta, tot seguit, van presentar els eixos estratègics amb els quals l’associació vol desenvolupar els seus projectes, com són: la millora dels polígons, la transformació dels polígons i la seva dinamització.
Durant la jornada van intervenir responsables de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i l’alcaldessa de Pallejà, Ascensión Ratia. Els representants van realçar l’aposta per l’associacionisme, el networking entre empreses i la col·laboració en projectes conjunts que l’AEP persegueix.

Per què m’hauria d’associar?