22 de febrer de 2022

La Junta directiva de l’AEP es reuneix amb l’alcaldessa, Ascensión Ratia, per demanar millores per les zones industrials

Una representació de la junta directiva de l’Associació d’empreses dels polígons industrials de Pallejà (AEP), encapçalada pel president, Manel Ibáñez s’ha reunit amb l’Alcaldessa Ascensión Ratia i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Carbonell per demanar que es millorin  les les condicions de les àrees industrials.

La seguretat, la mobilitat i la neteja són els tres àmbits que actualment preocupen més a les empreses i així ho vam traslladar a l’alcaldia. En aquest sentit es van posar a sobre la taula un seguit d’accions de millora a desenvolupar a curt i mig termini, la viabilitat de les quals l’han de determinar els tècnics municipals. Els seguiment de les millores que us puguin aplicar es farà en reunions periòdiques entre responsables polítics i tècnics de l’ens local i la junta directiva de l’associació, la qual ‘informarà puntualment a tots els associats.

L’acció més immediata  que es durà a terme per part de l’Ajuntament serà la retirada dels sacs de runa que de forma incívica van depositar-se a la via pública a  l’alçada del carrer comerç.

D’altra banda, la trobada també va servir per constatar  la necessitat de reforçar el vincle entre les empreses de Pallejà i la ciutadania, sobretot amb els joves. Des de l’AEP vam oferir la nostra col·laboració per organitzar jornades de portes obertes a les empreses que ho creguin convenient, i participar amb jornades i actes relacionats amb la cerca de perfils professionals per donar oportunitats de contractació a la gent del municipi.

Des de l’Ajuntament estudiaran com apropar els alumnes d’ESO i Batxillerat al teixit productiu de Pallejà.

 

Per què m’hauria d’associar?