5 d'abril de 2022

Jornada eficiència energètica

El passat 29 de març el Castell de Pallejà va acollir la jornada sobre eficiència energètica organitzada per l’Associació d’Empresaris de Palleja (AEP) presidida pel regidor de Promoció Econòmica i Medi Ambient de l’ajuntament de Palleja, Jordi Carbonell, i Marti Lahoz, secretari de l’AEP.

L’objectiu de la sessió va ser respondre a tots aquells dubtes que es generen a l’hora de plantejar la implementació d’aquest tipus de projectes a les empreses. D’aquesta manera, es varen detallar les diferents etapes fins a la materialització d’un projecte d’energia fotovoltaica; el projecte tècnic, quins tràmits s’haurien de realitzar amb la companyia subministradora i amb l’administració i finalment els aspectes econòmics com la inversió, el manteniment i l’estalvi generat.

La sessió també va comptar amb l’assistència de responsables de l’AMB i l’empresa EMELCAT qui van presentar diferents projectes i modalitats en matèria d’autogeneració d’energia i consum comunitari, projectes amb potencial pels PAE.

L’acte va comptar amb la participació de Jordi Puig, de la junta directiva de l’AEP i propietari de naus al polígon CELPARC, de Xavier Galvada, associat de l’AEP i enginyer de l’empresa F.EE Automation Ibérica, i de Montserrat Mata de EMELCAT.

L’AEP posa a disposició de totes les empreses associades l’experiència adquirida amb la realització d’aquest projecte i facilita tota la documentació. Si la vostra empresa està interessada, sol·liciteu el projecte a contacte@aepalleja.cat.

Per què m’hauria d’associar?