13 d'abril de 2021

Un conveni per dinamitzar l’ocupació i el teixit empresarial

L’Ajuntament i l’Associació d’empreses del polígon (AEP) han signat un acord per afavorir la competitivitat de les empreses ubicades en aquesta zona industrial

El passat mes de gener l’Ajuntament de Pallejà i la recent constituïda Associació d’empreses del polígon (AEP) van signar un conveni per a desenvolupar accions de millora del teixit empresarial industrial i logístic del municipi. Així mateix, l’acord ha de servir per a garantir el manteniment, els serveis  i les infraestructures dels polígons, afavorint la competitivitat de les empreses i impulsant l’atracció de nou talent i noves activitats per generar ocupació de qualitat.

L’Ajuntament de Pallejà veu necessari fomentar l’associacionisme empresarial i, conseqüentment, promoure polítiques de dinamització del teixit productiu local i de l’ocupació. El consistori considera que cal afavorir un sòl industrial de qualitat i una adequada dotació de serveis per tal de millorar la competitivitat de les empreses ubicades als polígon, i, al mateix temps, poder atraure nova inversió al territori i potenciar la creació de llocs de treball.

Per què m’hauria d’associar?